Hver Tirsdag: Stegt flæsk med hvide kartofler, rødbeder og persillesauce a kr. 160,-
Hver Søndag: Flæskesteg med sprød svær, hvide kartofler, rødkål, chips og skysauce a kr. 160,-
Paneret kylling med grønt, stegte kartofler og pebersauce
Hamburgryg med grønt, hvide kartofler og aspargessovs
Flæskesteg med rødkål, chips, hvide kartofler og skysauce
Gullach med mos og rødbeder
Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder
Jægerschnitzel af gris med ærter, pommes sauté og tomatiseret svampesauce
Svensk pølseret med purløg
Flæskesteg med chips, rødkål, hvide kartofler og skysauce
Boller i karry med ris
Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder
Langtidsstegt nakkefilet med mos, grønt og flødesauce
Medister med rødkål, hvidekartofler og skysauce
Flæskesteg med rødkål, chips, hvide kartofler og skysauce
Karbonader med grænærter og hvide kartofler
Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder
Lasagne med salat og flutes
Butterchicken med ris og naanbrød
Flæskesteg med rødkål, chips, hvide kartofler og skysauce
Biksemad med spejlæg, rubrød og rødbeder
Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder
Chilli con carne med ris og tortillachips
Tonkatsu (japansk specialitet) med ris, spidskål og karrysauce
For at give de bedste oplevelser bruger vi teknologier som cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Hvis du giver dit samtykke til disse teknologier, kan vi behandle data som f.eks. browsingadfærd eller unikke ID'er på dette websted. Hvis du ikke giver samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det påvirke visse funktioner negativt.